Shumë dashuri - EPISODI 117

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund të rrezikohet fëmija që pret, por ankthi që ndien pas rrëmbimit të Noelias e shtyn të marrë vendimet e gabuara. Mari s’arrin t’ia mbajë më të fshehtë Santiagos problemin e saj me shikimin. Noelia tmerrohet kur kupton se ai që e marrë peng është Bruno. Mia pret një telefonatë që ia fsheh Albertos, i cili zbulon se e shoqja është larguar nga rezidenca pa i thënë askujt.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë