Shumë dashuri - EPISODI 120

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit të njëjtin fund edhe për Noelian. A do të arrijë Noelia t’i shpëtojë sulmit? Rafaeli dhe Karolina vendosin të pranojnë ofertën për të shkuar në Kanada. Mari do të marrë një ofertë shumë të mirë pune. Pas shumë e shumë intrigash e vuajtjesh, Mia dhe Alberto sjellin në jetë fëmijën e tyre. Pas çdo stuhie vjen qetësia.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë