Karolina përballet me Brunon në burg dhe e kërcënon se ...më shumë

Eloi këshillon Brisën t’i sheshojë mosmarrëveshjet me të atin, ndërsa ...më shumë

Mia i tregon Davidit se është shtatzënë, por nuk e ...më shumë

Në frymën e fundit, Toni i tregon Orianës se Alberto ...më shumë

Klara shkon në dyqanin e ëmbëlsirave të Mias që t’i ...më shumë

Davidi shikon i kënaqur seancat e elektroshokut që doktori i ...më shumë

Doktor Klaudio e paralajmëron Klarën që të mos rrezikojë jetën ...më shumë

Agjenti Haime akuzon Noelian për tradhti, pasi u zhduk prova ...më shumë

Olvido ia bën të qartë Diegos që duhet të jetojnë ...më shumë

Alberto tenton të arratiset nga klinika, por pa sukses. Kjo ...më shumë

Oriana i rrëfen Mias se Alberton e kanë vrarë dhe ...më shumë

Alberto po përjeton një ferr të vërtetë në klinikën psikiatrike, ...më shumë

Davidi nuk i ndahet për asnjë çast Mias gjatë funeralit ...më shumë

Alberto shpallet i vdekur në mënyrë të dyshimta. Mia çmendet ...më shumë

Mias i dërgojnë fustanin e nusërisë në një kuti dhe ...më shumë

Silvia përgatit një plan të ri për të ndarë Eloin ...më shumë

Alberto përballet përsëri me Brunon, pasi e pandeh atë përgjegjës ...më shumë

Dikush i telefonon agjentit Haime dhe i tregon vendndodhjen e ...më shumë

Në dëshpërim e sipër, Albertoja merr armën e Haimes, por ...më shumë

Davidi sa vjen e fiksohet më tepër me Mian. Karolina ...më shumë