Stambolli i pamëshirshëm - Episodi 129

Xhemreja përpiqet ta bindë Xhenkun që të martohet me Xherenin, por ky i fundit as që e çon nëpër mend. Xhereni është e vendosur që ta nxjerrë të fshehtën për atësinë e Agait, pavarësisht përpjekjeve të Xhemresë. Kjo e fundit i premton se do t’ia kthejë të birin në këmbim të heshtjes së saj, por Xhereni ka një plan djallëzor në mendje.

Të gjithë episodet e "Stambolli i pamëshirshëm"

Xhenku dhe Umuti nisen për udhëtimin e tyre, por Xhenku ...më shumë

Xhenku bëhet gati për udhëtimin e tij me të birin, ...më shumë

Familja Jëllmaz dhe familja Karaçaj janë të pikëlluara nga vdekjet ...më shumë

Xhenku vendos të martohet me Xherenin në mënyrë që prindërit ...më shumë

Shenizi tenton të vrasë Xherenin me jastëk dhe kjo e ...më shumë

Pas vdekjes së Agait, Xhereni vendos që të kthehet sërish ...më shumë

Ndërkohë që Xhemreja bëhet gati të nxjerrë Umutin nga shtëpia, ...më shumë

Xhemreja përpiqet ta bindë Xhenkun që të martohet me Xherenin, ...më shumë