Stambolli i pamëshirshëm - Episodi 131

Pas vdekjes së Agait, Xhereni vendos që të kthehet sërish në vilë, por atje has mjaft rezistencë. Xhemreja i tregon së ëmës për veprimin e së motrës, ndërkohë që Nerimani e kërcënon Seherin se do t’ia nxjerrë të fshehtën. Ndërkohë, gjendja e Xhenkut përkeqësohet.

Të gjithë episodet e "Stambolli i pamëshirshëm"

Xhenku dhe Umuti nisen për udhëtimin e tyre, por Xhenku ...më shumë

Xhenku bëhet gati për udhëtimin e tij me të birin, ...më shumë

Familja Jëllmaz dhe familja Karaçaj janë të pikëlluara nga vdekjet ...më shumë

Xhenku vendos të martohet me Xherenin në mënyrë që prindërit ...më shumë

Shenizi tenton të vrasë Xherenin me jastëk dhe kjo e ...më shumë

Pas vdekjes së Agait, Xhereni vendos që të kthehet sërish ...më shumë

Ndërkohë që Xhemreja bëhet gati të nxjerrë Umutin nga shtëpia, ...më shumë

Xhemreja përpiqet ta bindë Xhenkun që të martohet me Xherenin, ...më shumë