Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë

Emilia mëson të vërtetën për lidhjen e Karolinës dhe përballet ...më shumë

Një tjetër goditje për Alvaron kur Karolina i konfirmon se ...më shumë

Rodrigo pushon Alvaron nga puna. Klara zbulon se aborti i ...më shumë

Alvaro i thotë Viktorias se e do ende, por do ...më shumë

Karolina kërcënon Marionën se nuk do e lejojë të përfitojë ...më shumë

Karolina dhe Rodrigo debatojnë dhe ky i fundit e kërcënon ...më shumë

Viktoria i thotë Alvaros se së shpejti martohet me Huanin. ...më shumë

Rodrigo i thotë Klarës se duan ta pushojnë, por merr ...më shumë

Riçi i kërkon Patrisios ta ndihmojë të fillojë punë në ...më shumë

Viktoria takohet me Alvaron për t’i dorëzuar dokumentet. Rodrigo gjen ...më shumë

Rodrigo mërzitet kur dëgjon Suzanën të përmendë emrin e Viktorias ...më shumë

Viktoria përballet me Karolinën, e cila i lutet të mos ...më shumë