Taksistja - Episodi 74

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për të shkuarën e Rodrigos. Alvaro I tregon Rodrigos fotot me Kampomanes duke i kujtuar se nuk i leverdis t’ia thotë Patrisios se është I ati. Rodrigo iI tregon Suzit historinë e mamasë së tij me familjen Lizaraga dhe pse i urren aq shumë. Marion dhe Patrisio vendosin të martohen.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë