Taksistja - Episodi 75

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma dhe është penduar që e humbi. Karolina zbulon se babai I Rodrigos ishte Umberto Lizaraga dhe tenton të largohet nga hoteli, por Rodrigo e ndalon. Alvaro I thotë Patrisios se babai i tij biologjik është Rodrigo. Suzi gjen pistoletën e këtij të fundit. Patrisio vihet në kërkim të Rodrigos.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë