Taksistja - Episodi 76

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të braktisur. Viktoria dyshon se Karolina ka zbuluar diçka për Rodrigon dhe ky i fundit mund t’i ketë bërë diçka. Suzana largohet nga shtëpia e Rodrigos. Alvaro I propozon Viktorias. Patrisio I kërkon Rodrigos t’i thotë ku është e ëma.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë