Taksistja - Episodi 77

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e gjen gjallë, por në gjendje shumë delikate dhe nuk mund t’i thotë Alvaros çfarë dinte për Rodrigon. Rodrigo i propozon Suzit të ikin larg, pasi e kupton se po i vjen fundi. Patrisio largohet nga shtëpia pasi mendon se Alvaro është shkaktari I vdekjes së nënës së tij dhe shkon në shtëpinë e Rodrigos me Marionën dhe djalin.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë