Taksistja - Episodi 78

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias se mund ta ndihmojë Alvaron të bëjë transplantin jashtë vendit. Lupita dhe Tigri martohen, më në fund një lajm I mirë në familje, por që nuk zgjat shumë. Klara përballet me Rodrigon, I cili pranon se s’e ka dashur kurrë dhe martesa me të ishte një torturë. Alvaro refuzon ofertën e Rodrigos.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë