Taksistja - Episodi 79

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm të dëshmojë se Rodrigo rrëmbeu Karolinën. Alvaro kthehet në kompani me Kampomanes dhe pushon Rodrigon. Kampomanes i kërkon Rodrigos të largohet menjëherë. Suzana flet me Emilian, i tregon se Umberto ka përdhunuar mamanë e Rodrigos dhe prandaj do të hakmerret. Rodrigo rrëmben Viktorian.

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë