Taksistja - Episodi 80

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se është djali i Umbertos, por përplasja mes të dyve do të ketë pasoja të rënda. Ç’do të mësojë Klara kur të dëgjojë bisedën mes Emilias dhe Viktorias? E dëshpëruar nga ky lajm, ajo do të marrë një vendim drastik. Do të zbulojë Rodrigo se Karolina është gjallë dhe mbahet në një dhomë spitali?

Të gjithë episodet e "Taksistja"

Alvaro rend për të shpëtuar Viktorian. Rodrigo i rrëfen se ...më shumë

Bashkëpunëtori i Rodrigos i thotë Alvaros se është I gatshëm ...më shumë

Kampomanes refuzon të bashkëpunojë me Alvaron. Rodrigo i thotë Viktorias ...më shumë

Karolina tenton të arratiset dhe plagoset me armë. Policia e ...më shumë

Rodrigo e mban Karolinën të mbyllur në një magazinë të ...më shumë

Suzana dëgjon Huanin t’i thotë Panços se e do akoma ...më shumë

Karolina i kërkon ndihmë Viktorias të zbulojnë më shumë për ...më shumë

Emilia kthehet në kompani dhe i kërkon bordit drejtues të ...më shumë