Të duash deri në vdekje - Episodi 80

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i jep disa detaje të personalitetit të Leonit, por a do ta besojë ajë? Jakobi i përgjigjet se e donte, deri kur zbuloi se e shoqja dhe shoku i tij i ngushtë ishin të dashur dhe po planifikonin vrasjen e tij. Mateo do t’i kërkojë Evës t’i rrëfejë se i kujt është në të vërtetë fëmija që pret. Lusia flet me Xhonin për bisedën që bëri me Jakobin, duke i treguar se i ka rrëfyer detaje mbi planin e vrasjes. Mateo do të dëbojë Evën nga shtëpia.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë