Të duash deri në vdekje - Episodi 82

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, por a do t’i besojë ai? Eva i thotë Akrepit se s’do ta lejojë t’i bëjë keq Mateos. Kandela pranon se nuk vuan nga kanceri, por ka gënjyer vetëm që të mos e dëbojnë nga shtëpia. Përfshirja e Evës në rrjetin e trafikantëve do të bëhet publike.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë