Të duash deri në vdekje - Episodi 84

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai i tyre. Alisia do t’i kërkojë Beltranit ta ndihmojë të gjejë personin që ka shpirtin e të shoqit. Kur Eva ia thotë në sy Jakobit se s’e beson, ai i tregon se e dëgjoi të fliste me Akrepin dhe se Mateo s’është i sigurt nëse fëmija që pret është i tiji.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë