Të duash deri në vdekje - Episodi 85

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do të dijë nëse ishte ai që
planifikoi vrasjen e tij apo e ndihmoi edhe Lusia. Eva i rrëfen Jakobit se duan të vrasin Mateon. Akrepi i kërkon Mateos të tërheqë denoncimin dhe të mos publikojë më artikujt e tij. Montija ndalon Xhonin për vrasjen e Suzana Freites.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë