Të fal jetën - Episodi 76

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi regjistrimin. Nikolasi sheh Erneston dhe Irenen të përqafuar. Agustini do t’i kërkojë Esterit që të kujdeset për Marian. Elena fillon të ketë konflikte në burg. Kur Ernestoja e çon Nikon në park, ai gjen një mundësi për t’ia mbathur.

Të gjithë episodet e "Të fal jetën"

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë