Të fal jetën - Episodi 77

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më shumë është gjetja e djalit të saj, Nikos. Të gjithë organizohen në grupe dhe shpërndahen për të kërkuar Nikolasin. Djaloshi ndihet keq, pasi nuk ka pirë ilaçet. Dalin përgjigjet e analizave të ADN-së së Ernestos. Do të ketë të papritura?

Të gjithë episodet e "Të fal jetën"

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë