Të fal jetën - Episodi 79

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? Një punonjëse e Shërbimeve Sociale paraqitet në spital dhe i komunikon të gjithëve vendimin e gjykatësit. Niko do të shkojë nën kujdesin e Shërbimit Social. Ernesto vendos të pushojë avokatin e tij për paaftësi. Do të arrijë Elena ta marrë djalin?

Të gjithë episodet e "Të fal jetën"

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë