Të fal jetën - Episodi 81

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do t’i kërkojë Pedros të qëndrojnë së bashku. Ernesto dhe Irene janë në arrati nga policia. Inesi vendos të kthehet në manastir dhe komandant Roblesi dëshpërohet që nuk arriti ta bindte.

Të gjithë episodet e "Të fal jetën"

Kush do ta fitojë konkursin e të drejtës penale ku ...më shumë

Kur të gjithë shkojnë në Villa de Bravo, Niko do ...më shumë

Të gjithë festojnë ardhjen e Nikos në shtëpinë e gjyshit. ...më shumë

Do të dalë Niko nga spitali pas përgjigjeve të analizave? ...më shumë

Pedro e çon Nikon në spital, pasi gjendja e tij ...më shumë

Elena, del nga izolimi, por ajo që e shqetëson më ...më shumë

Pedro i rrëfen Elenës se si reagoi Nikoja pasi dëgjoi ...më shumë

Shpresa e vetme për të shpëtuar Elenën nga burgu është ...më shumë