Lisandro i thotë Renatës që lutja e saj për ndihmë ...më shumë

Renata konfirmon që ajo dhe Dario s’kanë lidhje gjaku. Lisandro ...më shumë

Dario pranon të bëjë analizën e AND-së që të ndihmojë ...më shumë

Renata i thotë Darios të bëjë një analizë ADN-je, por ...më shumë

Alonso dyshon që aksidentin e Havierit e ka përgatitur Lisandro. ...më shumë

Dario dhe Rodrigo e gjejnë Eusebion të lënduar. Do ta ...më shumë

Karmeni e kap Xhinon duke shitur drogë dhe përballet me ...më shumë

Fabiola i thotë haptaz Erikut që ajo që ndodhi mes ...më shumë

Renata ndihet keq për gjendjen e Havierit. Prishila përpiqet të ...më shumë

Renata i rrëfen Mauros se është e dashuruar me të, ...më shumë

Lisandro zbulon identitetin e vërtetë të Mauros dhe e kërcënon ...më shumë

Dario vendos t’ia tregojë të gjitha Rodrigos.  Xhino përpiqet të ...më shumë

Prishila do të marrë Rodrigon në Boston që ai të ...më shumë

Dana i tregon Uliksit dhe Oliverit pse e përjashtuan nga ...më shumë

Prindërit e Ritës akuzojnë Danën që i dha vajzës së ...më shumë

Griselda dhe Nievesi i tregojnë Renatës që nëna e saj ...më shumë

Fabiola këshillon Lisandron ta pushojë Renatën nga puna. Kjo e ...më shumë

Prishila i rrëfen Mauros që është në dijeni të lidhjes ...më shumë

Policia shkon të arrestojë Havierin duke mos i dhënë asnjë ...më shumë

Renata zbulon kush është në të vërtetë Mauro dhe e ...më shumë