Të mposhtësh të shkuarën - Episodi 75

Dario dhe Rodrigo e gjejnë Eusebion të lënduar.

Do ta besojë Brenda se Lisandron e ka qëlluar Dario? Vanesa akuzon të gjithë shokët e klasës, përveç Oliverit.

Sonja mëson origjinën e Renatës. Alonso zbulon sekretin e Lisandros.

Të gjithë episodet e "Të mposhtësh të shkuarën"

Lisandro i thotë Renatës që lutja e saj për ndihmë ...më shumë

Renata konfirmon që ajo dhe Dario s’kanë lidhje gjaku. Lisandro ...më shumë

Dario pranon të bëjë analizën e AND-së që të ndihmojë ...më shumë

Renata i thotë Darios të bëjë një analizë ADN-je, por ...më shumë

Alonso dyshon që aksidentin e Havierit e ka përgatitur Lisandro. ...më shumë

Dario dhe Rodrigo e gjejnë Eusebion të lënduar. Do ta ...më shumë

Karmeni e kap Xhinon duke shitur drogë dhe përballet me ...më shumë

Fabiola i thotë haptaz Erikut që ajo që ndodhi mes ...më shumë