Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë

Danieli shkon të verifikojë trupin e gruas që u gjet ...më shumë

Karolina zbulon se Anibali mashtroi të atin për t’i marrë ...më shumë

Anibali e kupton skemën e mashtrimit të Amadorit dhe Olgës ...më shumë

Tereza vendos të hakmerret ndaj Serhios duke ia abotuar aktivitetin ...më shumë

Anibali kërkon të ballafaqohet me Danielin për lajmin që i ...më shumë

Danieli vendos që të shkojë të jetojë me Karolinën për ...më shumë

Karolina i thotë Danielit që nuk do që ai t’i ...më shumë

Amparo përballet me Danielin, i thotë se tradhtoi besimin e ...më shumë

Izabel i thotë Danielit se Karolina pret fëmijën e tij ...më shumë

Viktori përballet me Karlosin duke i thënë se do të ...më shumë

Karolina arrestohet nga policia dhe i marrin djalin. Alehandra zbulon ...më shumë

Anibali firmos kontratë me Molinasit, por familja e tij e ...më shumë