Toka të egra - Episodi 52

Karolina arrestohet nga policia dhe i marrin djalin. Alehandra zbulon se nga trashgimia e saj mungojnë shumë para dhe i thotë Amparos se dikush po e vjedh. Viktori i kërkon Karlosit të tërheqë padinë kundër së motrës, përndryshe do tregojë për krimet që kanë bërë bashkë.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë