Toka të egra - Episodi 56

Karolina i thotë Danielit që nuk do që ai t’i qëndrojë pranë pasi të lindë
fëmijën, sepse nuk e përballon dot faktin që ai i përket një gruaje tjetër.
Tereza përpiqet t’i shpjegojë Serhios që ky i fundit nuk po i kushton rëndësi lidhjes së tyre. Arturo përpiqet që t’i rregullojë marrëdhëniet me të shoqen.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë