Toka të egra - Episodi 58

Anibali kërkon të ballafaqohet me Danielin për lajmin që i dha Karlosi, por më pas sheh që Danieli dhe Karolina po u japin prindërvelajmin për fëmijën e tyre. Ndërkohë, Serhio vendos ta shohë të vërtetën në sy dhe t’i kërkojë
ndarjen Terezës.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë