Toka të egra - Episodi 61

Karolina zbulon se Anibali mashtroi të atin për t’i marrë paratë dhe Amadori bashkë me Olgën ia vodhën. Për t’i mbyllur gojën, Amadori iI qëllon për vdekje dhe i thotë Anibalit të zhdukë trupin e saj bashkë me provat. Alehandra pranon të martohet me Ikerin. Rodolfo zbulon se Alba është shtatzënë dhe e akuzon për tradhti.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë