Toka të egra - Episodi 63

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të dy. Anibal e dëgjon dhe debati do të përfundon me grushte. Karlosi arrestohet dhe akuzohet padrejtësisht për vdekjen e Karolinës. Eliza e paralajmëron se do të denoncojë zhdukjen e Fidelit dhe do të tregojë në polici se dyshon që Karlosi i ka bërë diçka.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë