Toka të egra - Episodi 66

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta dojë kurrë si Danielin. Serhio vendos të shkojë në një fshat të largët për të luftuar një epidemi. Arturo zbulon se Anibal ka gisht në vrasjen e Karolinës dhe se Amparo e dinte dhe e mbrojti, por pëson një trombozë cerebrale dhe është në rrezik për jetën. Daniel i kërkon falje Izabelës dhe puthen.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë