Toka të egra - Episodi 68

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e cila i thotë se Amador Morales i qëlloi Karolinës. Ikeri i kërkon Alehandrës trashëgiminë e saj nëse do ta shikojë gjallë Urielin, më pas e rrëmben dhe tenton të abuzojë me të para Urielit. Blas i bën të qartë Rodolfos se do të luftojë për të bijën dhe Albën. Amadori rrëmben Izabelën.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë