Toka të egra - Episodi 69

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe Alehandrën. Të dy arrijnë të shpëtojnë, por Alehandra pëson një aksident fatkeq. Arturos i kthehet kujtesa. Amparo tronditet kur Rehina i thotë se Alehandrën dhe Urielin i kishin rrëmbyer dhe se tani Alehandra është në koma. Kur Anibali është gati t’i ngulë thikën Izabelës, vjen policia dhe Karlosi largohet duke marrë peng këtë të fundit.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë