Toka të egra - Episodi 70

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe se do të duronte gjithçka për të. Izabel largohet përgjithmonë nga Oterot. Alba vendos ta lërë klinikën në dorë të Rodolfit dhe të largohet me Blasin dhe vajzën e tyre. Karlosi digjet i gjallë nga narkotrafikantët. Amador, Iker dhe Klaudio dënohen me shumë vite burg. Çfarë surprize ka Izabel për Danielin?

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë