Anibali përpiqet të përdhunojë Izabelën, por a do të arrijë ...më shumë

Anibali i premton Izabelës se do të bëjë çmos për ...më shumë

Andresi zbulon kush e shkaktoi aksidentin në stabilimentin e sharrave. ...më shumë

Izabela i tregon Arturos se Serhio i rrëfeu që e ...më shumë

Serhio pëson një krizë dhe Amparo fajëson Izabelën për gjithë ...më shumë

Urieli i kërkon Alehandrës të mos i besojë Ikerit. Serhio ...më shumë

Olga i tregon Izabelës që Anibali nuk ka dashur kurrë ...më shumë

Serhio vjen te festa e beqarisë së Teresës dhe i ...më shumë

Anibali qorton Serhion që i ka treguar Izabelës për Herardon. ...më shumë

Izabela i thotë Danielit që Herardo e ka ndjekur me ...më shumë

Amparo urdhëron Herardon të ndjekë Izabelën sa herë del nga ...më shumë

Danieli dhe gjithë fshati janë të bindur se Gijermon e ...më shumë

Karlos dhe Alberto rrahin barbarisht Gijermon deri sa e lënë ...më shumë

Izabel dhe Danieli e kanë shumë të vështirë të rrinë ...më shumë

Të lodhur nga abuzimet dhe kërcënimet, Danieli bën një mbledhje ...më shumë

Andresi do të shoqërojë Elisën në spital. Serhio nuk di ...më shumë

Olga do të përpiqet të joshë Anibalin menjëherë pas largimit ...më shumë

Daniele falënderon Elisën që i tregoi se kush e tradhton. ...më shumë

Anibali flet me Serhion dhe përpiqet ta bindë që të ...më shumë

Anibali i thotë Danielit që i vjen keq për falimentimin ...më shumë