Olga shkon të kërkojë Anibalin, por e pret Izabela e ...më shumë

Amparo pi disa kokrra për të shkaktuar takikardi, me qëllim ...më shumë

Izabela flet me Serhion, i cili i thotë se s’është ...më shumë

Danieli fiton një kontratë për kantierin e druve dhe Arturo ...më shumë

Izabela negocion me Karlos Molinën dhe siguron lirinë e Danielit, ...më shumë

Serhio fillon të dashurohet me Izabelën. Tereza i thotë Amparos ...më shumë

Alehandra mendon se Urielin e pushuan nga puna, del ta ...më shumë

Anibali e sheh të shoqen si një objekt dhe të ...më shumë

Danieli mahnitet me Izabelën, që përveçse se kokëfortë, është edhe ...më shumë

Anibal organizon një festë për ekzekutivët dhe miqtë e tij ...më shumë