Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë

Maribeli gëzohet kur Ana Lusian e kritikojnë për interpretimin e ...më shumë

Ana Letisia debaton ashpër me Marianon.  Remedio do t’i kërkojë ...më shumë

Ana Letisia përpiqet sërish të joshë Ramiron dhe tallet me ...më shumë

Ramiro përpiqet ta joshë Ana Laurën me shumë ëmbëlsi, por ...më shumë

Soledadi i kujton Ana Lusias se e shkuara e Santiagios ...më shumë

Evaristo vjedh një fotografi ku kanë dalë Marselo dhe Xheniferi. ...më shumë

Ramiro debaton ashpër me të atin, pasi ai i sugjeron ...më shumë

Valentini i  shpreh ndjenjat Ana Laurës, por ka diçka të ...më shumë

Oficeri i policisë urdhëron lirimin e Santiagos nga burgu, pasi ...më shumë

Ernestina i tregon Marianos se Ana Letisia kishte marrë timonin ...më shumë

Ana Letisia kujton momentin kur i shoqi, Marselo, i ka ...më shumë

E ëma e këshillon Ana Lusian që të largohet prej ...më shumë