Tre Anat - EPISODI 17

Ernestina i tregon Marianos se Ana Letisia kishte marrë timonin dhe ishte bërë shkak për aksidentin e familjes. Santiago arrestohet dhe akuzohet për krime që si ka kryer. Ramiro vazhdon të kërkojë Ana Lusian dhe ua tregon fotot e së motrës shumë njerëzve, mes tyre edhe Çanës. A do t’ia tregojë ajo të vërtetën për të, teksa i shikon letrat?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë