Tre Anat - EPISODI 19

Valentini i  shpreh ndjenjat Ana Laurës, por ka diçka të dyshimtë në qëllimet e tij. Ana Letisia fut në kurth Ramiron dhe Mariano e përzë nga shtëpia këtë të fundit. Gjyshe Ernestin ka dëshirë t’i dhurojë një palë vëthë  të fejuarës së Marianos, por Ana Letisia i zotohet vetes se nuk do të lejojë askënd që t’i marrë xhaxhanë. Cila do të jetë lëvizja e saj e radhës?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë