Tre Anat - EPISODI 21

Evaristo vjedh një fotografi ku kanë dalë Marselo dhe Xheniferi. Santiago i premton Remedios se do ta dojë përgjithmonë, edhe pasi të gjejë familjen e tij të vërtetë. Soledadit, teksa e dëgjon bisedën mes tyre, i vijnë në mendje emrat e Marselo Salvaterrës dhe Ana Letisia del Kastijos. Si do të veprojë ajo, tani që ndihet e kërcënuar?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë