Tre Anat - EPISODI 23

Ramiro përpiqet ta joshë Ana Laurën me shumë ëmbëlsi, por ajo i thotë se nuk është ende gati për ta hedhur atë hap. Ndërkohë, Ana Lusia dhe Santiago bëjnë dashuri për herë të parë. Mariano reagon ashpër kur sheh Ramiron me Ana Laurën dhe i thotë asaj se ai e do për interes. Ana Letisia thur një tjetër intrigë kundër Ramiros. A do ta prishë fejesën Ana Laura?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë