Tre Anat - EPISODI 24

Ana Letisia përpiqet sërish të joshë Ramiron dhe tallet me unazën që ai i ka dhuruar së motrës, por ai zotohet se nuk do ta lejojë kurrë që ta shkatërrojë dashurinë e tyre. Ana Laura i rrëfen Valentinit çastet e bukura që kaloi me Ramiron, por ai e këshillon të mos e vazhdojë më historinë me një njeri gënjeshtar. Ana Letisia mbetet e shtangur nga reagimi i ashpër i Marianos, kur mëson se ajo i kishte dhënë me qira një apartament Ramiros, pa dijeninë e tij. A do të arrijë  Ramiro të afrohet sërish me familjen Alvares del Kastijo?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë