Tre Anat - EPISODI 26

Maribeli gëzohet kur Ana Lusian e kritikojnë për interpretimin e saj. Rastësia do ta vendosë Ana Letisian dhe Marselon krah për krah, por a do të takohen ata të dy? Orlando shkon në polici dhe e denoncon Santiagon për plaçkitje.  Ana Laura dhe Valentini shkëmbejnë një puthje. Ramiro shkon në shtëpinë e Ernestinës. A do të pranojë ajo të takohet me të dhe a do ta mësojë lajmin për të mbesën?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë