Tre Anat - EPISODI 27

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë tezën e diplomës që ka mbrojtur në universitet. Santiago arrestohet, pasi Orlando e ka denoncuar për vjedhjen e portofolit, ndërkohë që Ana Lusia pranon ta takojë Orlandon, vetëm që të tërheqë padinë ndaj të dashurit të saj. Ana Laura dhe Valentini dalin bashkë dhe kalojnë çaste të bukura të dy. Pasi Soledadi i tregon Evaristos se Orlando ka zbuluar të vërtetën, ai dërgon njerëz ta rrahin. A do të zbulohet autori i këtij sulmi, apo faji do të bjerë mbi dikë tjetër?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë