Tre Anat - EPISODI 32

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e motrave trinjake dhe kupton se ato janë identike. Mariano, me pikëllim në shpirt, njofton Ernestinën dhe Leonorin për vdekjen e papritur të Xheniferit, ndërkohë që Ana Letisia mezi arrin ta fshehë gëzimin që ndien përbrenda, edhe pse shtiret si e ligështuar.Santiago shkon në shtëpinë e tij në Kosta Paraiso dhe fshehurazi dëgjon një bisedë të Ana Laurës dhe Ana Letisias. Çfarë do të zbulojë ai prej tyre?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë