Tre Anat - EPISODI 33

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me tatuazhin e tij dhe kujton që e kanë bërë gjatë muajit të mjaltit, duke i premtuar njëri-tjetrit dashuri të përjetshme. Ana Lusia është e shpërqendruar dhe nuk interpreton si duhet numrin akrobatik, ndërkohë që Anibali cakton Maribelin si balerinë të parë. Ramiro i kërkon Valentinit që të mos e lëndojë Ana Laurën. Si do t’i kundërpërgjigjet ai?

Të gjithë episodet e "Tre Anat"

Evaristo i kërkon Marselos që ta vrasë për të marrë ...më shumë

Santiago shikon tatuazhin e Ana Letisias, që është njëlloj me ...më shumë

Santiago vijon kërkimet në internet, këtë herë për aksidentin e ...më shumë

Santiago e gjen Xheniferin në grahmat e fundit të jetës, ...më shumë

Çana i tregon Ramiros se do të rikthehet dikush nga ...më shumë

Xheniferi njofton Ana Letisian se përgjigjja e testit të ADN-së ...më shumë

Orlando fajëson Santiagon si autor të sulmit ndaj tij. Danieli ...më shumë

Rodrigo vendos të punësojë Ramiron pasi ka shtënë në dorë ...më shumë