Evaristo i tregon Ana Lusias disa pasaporta me identitete  të ...më shumë

Ana Laura i tregon Ernestinës lojën e pabesë të Ramiros, ...më shumë

Valentini dhe Ana Laura bisedojnë gjatë mes tyre dhe ai ...më shumë

Ana Lusia i shpreh Santiagos ndjenjat e forta, por edhe ...më shumë

Santiago e këshillon Ana Lusian që të pranojë propozimin e ...më shumë

Ana Lusia dhe Santiago takohen përsëri. Soledadi frikësohet se druan ...më shumë

Soledadi shkon të takojë Çanën dhe i kërkon që t’i ...më shumë

Ana Lusia gjen Evariston në shtëpinë e saj dhe ndihet ...më shumë

Ana Letisia, shtiret sikur do të ngushëllojë të motrën pas ...më shumë

Ana Letisia debaton me xhaxhanë e saj për pozicionin që ...më shumë

Soledadi i kërkon Ana Lusias që të largohen për në ...më shumë

Santiago rend pas Ana Lusias, i bindur se e ka ...më shumë

Ana Lusia jeton me të ëmën, pa e ditur që ...më shumë

Ana Lucía, Ana Leticia, dhe Ana Laura Alvarez Del Castillo ...më shumë

Evaristo e këshillon Soledadin që t’ia tregojë ajo vetë të ...më shumë

Ramiro dhe Ana Laura kremtojnë martesën në kishë, në prani ...më shumë

Injaki i dorëzon Marianos filmimin ku Ana Letisia pranon se ...më shumë

Plani i Ana Letisias për të vrarë Ana Lusian dështon ...më shumë

Ana Letisia tenton të joshë Marianon, por teksa po i ...më shumë

Ana Letisia shtiret sikur do të heqë dorë nga Marselo, ...më shumë