Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë

Azelia e nxit Nerimanin të bëjë ankesë zyrtare kundër Kamranit. ...më shumë

Kamrani mundohet t’i pajtojë prindërit. Ndërkohë Ferideja kthehet në shkollë. ...më shumë

Besimeja dëgjon pa dashje një bisedë tronditëse midis Azelias dhe ...më shumë

Azelia e udhëzon Feridenë se si të nxjerrë të vërtetën ...më shumë

Nexhmija mundohet t’ia fshehë shtatzënësinë e saj së ëmës. Z. ...më shumë

Nexhmija përfundon në burg e akuzuar për vrasje. Kamrani vendos ...më shumë

Selimi i bën një ofertë një të panjohuri në burg ...më shumë

Selimi mësyn në shtëpinë e Kamranit që të rrëmbejë Feridenë. ...më shumë

Besimeja vendos të tregojë më shumë mirëkuptim me Feridenë dhe ...më shumë

Prindërit e Kamranit këmbëngulin që të afrojnë datën e fejesës ...më shumë

Për habinë e të gjithëve, Kamrani fillon punë në shkollën ...më shumë

Cila është e fshehta që e mundon Seifetenin dhe që ...më shumë