Trumcaku - EPISODI 1-2-3

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në një shkollë me konvikt ku do të kalojë gjithë fëmijërinë dhe rininë e saj. Por sa herë që shkon në çifligun e tezes së saj gjatë verës, zbulon se ndien diçka për Kamranin, djaloshin që e njeh që fëmijë. Nexhmija është e dashuruar me Selimin, por ky i fundit i ka vënë syrin pasurisë së Feridesë dhe ka një qëllim krejt tjetër. Ndërkohë Kamrani është rritur dhe është bërë një mjek i shkëlqyer. A ka arritur të mbijetojë ajo dashuria e fëmijërisë mes Kamranit dhe Feridesë? Çapkëne si gjithmonë, Ferideja ngacmon Kamranin me lojërat e saj. Ajo do të zbulojë se djaloshi ka një lidhje të fshehtë me Nerimanin. A do të tregojë ajo apo do të bëjnë një pakt të dy bashkë?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë