Trumcaku - EPISODI 10-11-12

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë një vendstrehim pasi largohet nga shkolla.
Besimeja zemërohet me Feridenë dhe e akuzon atë se ka mbështetur lidhjen e Kamranit me Nerimanin. Selimi, pasi e provon helmin e përgatitur prej tij te një nga djemtë e Leventit, i dhuron Feridesë çokollata të helmuara. Por kujt i bie në dorë pusulla?

Kamrani i shpëton burgut falë ndihmës së Katinës që e strehon në parkun e ciganëve. Ferideja përballet me Selimin dhe i përplas në fytyrë gënjeshtrat për sëmundjen e saj. Kush do t’i marrë meritat për transfuzionin e gjakut? Do t’i mbijetojë Nexhmija një helmimi shumë misterioz?

Pasi e kanë dëbuar, Nerimani kërkon ndihmë dhe Ferideja i ofron dhomën e saj. Kamrani ndihet i lënduar nga refuzimi i të atit për të pranuar mëkatin. Ferideja takohet me Kamranin në kampin e ciganëve dhe ndërkohë nuk pranon t’i tregojë Selimit se ku fshihet shoku i tij pas dyshimeve që i kanë lindur.

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë