Trumcaku - EPISODI 13-14-15

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të tij për të shpjeguar rrethanat. Marrëdhënia mes Leventit dhe Selimit do të acarohet pasi ky i fundit nuk pranon që të lëndojë Feridenë. Cila është e vërteta që zbulon Nexhmija mbi çokollatat e helmuara? Mundësia e vetme e shpëtimit për Kamranin është të arratiset jashtë shtetit, por a do t’ia dalë ai?
Do të pranojë Ferideja të martohet me dikë që nuk dashuron vetëm për të shpëtuar Kamranin? Kamrani do të përpiqet t’ia mbathë bashkë me Nerimanin, por dikush do të kallëzojë. Të detyruar të arratisen, dy të rinjtë e kalojnë natën bashkë në pyll. Ç’do të ndodhë kur Besimeja të marrë vesh se i biri është dënuar me vdekje?Nerimani kërkon të marrë hak ndaj Nexhmijes dhe digjet vetë me ujë të nxehtë, por kë do të akuzojë ajo për këtë? Kur Ferideja kthehet në shkollë zbulon se xhandarët janë vënë në kërkim të saj si bashkëpunëtore në krim. Ç’do të zbulojë Kamrani në shtëpinë e Vasfiut?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë